Plana 24, Mate Knezovića, predsjednika Obiteljske stranke - Uvod i ciljevi


S veseljem započinjemo s objavom Plana 24, Mate Knezovića, predsjednika Obiteljske stranke koji potpuno odbacuje dosadašnje konzervativne, demokršćanske, komunističke, socijalističke, pravaške, liberalne i druge političke misli i projekte koji su odbacili kršćansko iskustvo Europe i Amerike te pohrlili za Novim vrijednostima, genderizmom, rodnom ideologijom liberalizmom i sličnim ideologijama smrti. Ovim Planom, Mate Knezović, nastoji snažno i bez uzdržavanja napasti i reći svima da su se ti politički projekti  (ako i nisu od samog početka) pretvorili u zločinačke projekte protiv judeokršćanstva i kršćanskih naroda i država.

Tekst: Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke

Hrvatska politika postala je bezglava. Ona ne zna ni odakle dolazi ni kamo ide, koji su njezini zadatci i kome ona služi. Dokaz te bezglavosti su postupci hrvatskih političara i rezultati hrvatske politike. Zato hrvatsku politiku treba staviti u političke okvire, posvijestiti joj njezino specifično političko poslanje, a to je služba za opće dobro, služba narodu i pojedincima te stvaranje okvira za sveukupni razvoj. Politika mora postati poticajna, a politička utakmica takva da se biraju najbolji za tu utakmicu i iz te utakmice. Politiku treba „razvlastiti“ manipulacija i podmukloga marketinga koji daje lažnu sliku o pojedinim politikama i političarima.
Hrvatska i hrvatski narod postigli su neke svoje političke ciljeve. Najvećí doseg hrvatske politike je hrvatska država ostvarena voljom hrvatskoga naroda koji se odlučno odupro srbijansko-crnogorskoj agresiji. No država i njezino međunarodno priznanje je i jedini ozbiljan doseg. Ulazak u ove ili one integracije nije odlučan doseg neke države. Dapače, takav ulazak može dugoročno oslabiti, pa i uništiti državu i narod.
Plan 24 želi biti odgovor domoljubne i kršćanske, politički i društveno svjesne Hrvatske na razarajuće djelovanje u duhovnom, intelektualnom i materijalnom pogledu Plana 21 i tajnih planova koji su prethodili tom destruktivnom projektu, čija je realizacija vidljiva u cijelom društvenom, političkom i javnom životu Hrvatske i hrvatskog naroda. Da bi Hrvati kao narod i Hrvatska kao država mogli opstati, moraju znati „pravce djelovanja vlastitih snaga i pravce djelovanja neprijateljskih snaga“, kako voli reći jedan hrvatski general ponikao u Domovinskom obrambenom i oslobodilačkom ratu.
Naime, pravci djelovanja hrvatskih neprijatelja vidljivi su iz rezultata Plana 21 i politike koju provodi ova genderističko-komunistička te protuhrvatska vladajuća klika, potpomognuta svim „crnim, zelenim i žutim vragovima“ kako ih je okarakterizirao otac moderne hrvatske države dr. Franjo Tuđman. Da budem potpuno jasan, istu ocjenu dobile bi i prethodne vlade kontinuiteta politike koju su personificirali Stipe Mesić i Ivica Račan, a naslijedili Ivo Sanader, Jadranka Kosor, Ivo Josipović i Zoran Milanović, te njihove partije.
Cilj je Plana 24 osnažiti svijest intelektualno političke elite i cijelog hrvatskog naroda o nužnosti izgradnje Hrvatske kao moderne pravne države, o njezinu položaju i potencijalima te o snazi i poslanju hrvatskoga naroda. Jednostavno, cilj je ojačati svijest Hrvata i pozvati na provedbu Plana 24 kako bi Hrvatska i hrvatski narod zauzeli što prije ono mjesto koje im pripada. Ne treba ni spominjati kako u strankama i institucijama gotovo da i nema te svijesti. Zbog toga političke stranke, Vlada, državna uprava, pravosuđe, mediji, civilno društvo, školstvo i cijeli narod trebaju posvemašnju promjenu kako bi se živjelo smisleno i kako bi svaki pojedinac i institucije krenuli u ostvarivanje ovih ciljeva.
Preobrazba Hrvatske i hrvatskoga naroda može se temeljiti na dvama stupovima. Prvi stup je posvemašnja predanost hrvatskim nacionalnim interesima, a drugi su trajne, svevremenske vrjednote na kojima se može graditi sreća pojedinaca i društva u cjelini. Hrvatski nacionalni interesi su, ukratko, opstanak i razvoj Republike Hrvatske i Hrvata u Bosni i Hercegovini te hrvatskoga naroda ma gdje se nalazili njegovi pripadnici. Drugi su trajne, svevremenske, vrjednote kao što su ljudski život i njegova zaštita od začeća do prirodne smrti, blagostanje, obitelj, vjera, sigurnost, rad i sl. S ovim dvama stupovima nema trgovine! Ako Hrvatska i hrvatski narod imaju volju za opstankom i napretkom, moraju prihvatiti ove stupove i praktično ih u životu provoditi.
Ovaj Plan 24 nudim svima kojima su na srcu Republika Hrvatska i hrvatski narod, ali i univerzalne i trajne vrjednote u politici i političkom životu. Ne treba ni naglašavati da je Plan 24 u suprotnosti s današnjim vladajućim politikama i političkim planovima. Plan 24 izvorno je hrvatski proizvod, ali se može primijeniti i na druge narode i države. On nikoga ne ugrožava, no narodi i države ugrozit će sebe i svoj opstanak ako svoje politike temelje na pijesku trenutnih i prolaznih interesa i trenutnog odnosa snaga. Ovaj Plan 24 daje prednost za budućnost. Oni koji krenu od tih temelja opstat će, no oni koji odbace dobrobit svoga naroda i države te zanemare trajne, svevremenske vrjednote u opasnosti su od posvemašnje propasti.
Najvažniji su dosezi jednoga naroda: sloboda, jednakost, socijalna pravda, rad, zaštita mladeži, djece i majki, zdravlje kao ukupnost čovjekova duhovnoga i materijalnog blagostanja, razvoj naroda i njegovih institucija, mir sa susjedima koji se temelji na pravdi i činjenicama, dostojanstvo svakoga čovjeka i sl. Ako sve to pogledamo, uočit ćemo da država i politika nisu doprinosile tome, nego su zadnjih 15-ak godina bile protivnici, pa i neprijatelji hrvatskoga naroda i države. Narod duboko osjeća da njegova država i njegova politika ne samo da ne postižu te ciljeve nego im i ne streme. Zato narod i uzima u svoje ruke vlast, i protiv volje onih koje su birali da izvršavaju narodnu volju, na referendumima i referendumskim inicijativama te drugim akcijama (npr. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, akcije protiv spalionica otpada u Splitu i Zagrebu, 100% za Hrvatsku, Ne damo autoceste, Ostanak Imunološkog zavoda u hrvatskim rukama …) spašava ono što se spasiti da.
Ova generacija Hrvata ima zadatak izgraditi državu, zaštititi sve Hrvate i dati potporu opstanku Hrvata izvan Hrvatske. Ova dužnost hrvatske politike osobito je važna za Hrvate u Bosni i Hercegovini koji se bore za svoj opstanak i slobodu političkoga i državnoga djelovanja, neovisno o tome radi li se o opstanku u okviru Bosne i Hercegovine ili, u konačnici, o odluci da iziđu iz te luđačke košulje, kako ju nazva jedan od njenih krojača.
Izvor: nacija.hr

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Nisam mrtav samo sam zemlju zagrlio

Goran Zlopaša: Branitelji će obranit škver

"Sluge tuđih gospodara"